Tuotenumero 6428300006364 Osasto

VITATABS D50 PÄÄRYNÄ 120KPL

Vahva ja suussasulava päärynän makuinen D3-vitamiini.

D-vitamiini vaikuttaa suotuisasti immuuni-puolustusjärjestelmään ylläpitäen hyvää vastustus-kykyä ja on tärkeä luustolle, hampaille, lihaksille, mielialalle ja hormonitoiminnalle. D-vitamiini edistää kalsiumin imeytymistä ja ylläpitää kalsium-tasapainoa. Kolekalsiferoli eli lampaan villavahasta eristetty D3-vitamiini imeytyy jopa 70 % paremmin kuin kasviperäinen ergokalsiferoli eli D2-vitamiinia.

Riittävästä D-vitamiinin saannista tulisi huolehtia koko elämän ajan. Koska D-vitamiinin ravintolähteet ovat melko vähäisiä, suositellaan D-vitamiinilisää ympäri vuoden, etenkin pimeään vuoden-aikaan (loka-maaliskuun ajan).

D-vitamiinin puute voi johtua vähäisestä auringon-valosta, puutteellisesta ruokavaliosta ja aineenvaih-duntahäiriöistä. D-vitamiinin pitkäaikainen puutos johtaa aikuisilla, erityisesti vanhuksilla, luuston pehmenemiseen ja murtumisherkkyyden lisääntymiseen. Lapsilla se aiheuttaa kasvun ja motorisen kehityksen häiriin-tymistä, heikkoutta, infektioalttiutta, ruokahaluttomuutta ja riisitautia.

7,79

VITATABS D50 PÄÄRYNÄ 120KPL ● 6428300006364 ● 636HT

Hankintatukku on ravintolisien merkittävimpiä suomalaisia valmistajia. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1982 lähtien. Hankintatukun toiminnan perustana on vankka asiantuntemus sekä innovatiivinen lähestymistapa uusien tuotteiden kehittämisessä. Keskeisin tuotantolaitoksemme, lääketehdas sijaitsee Karkkilassa puhtaassa puistomaisessa ympäristössä muusta teollisuudesta erillään.

Hankintatukun Karkkilan tehtailla valmistetaan monentyyppisiä ravintolisiä. Parasta osaamisen aluettamme on erilaisten ja monipuolisten tablettien tuotanto. Myös kovat kapselit, uutteet ja muut nestemäiset valmisteet kuuluvat tuotanto-ohjelmaamme.

Merkittäviä tuoteryhmiä ovat vitamiini- ja kivennäisainevalmisteet, rasvahappo- ja öljyvalmisteet, vatsan hyvinvointivalmisteet sekä fytoterapeuttiset tuotteet. Valmistamme myös kosmeettisia valmisteita.

Hankintatukulla on useita laadukkaita tuotemerkkejä, kuten Piimax, Calcia, Magnesia, Vitatabs, Vivania, Evonia, Bodyflex, Remasan, Urisan ja Fosfoser Memory.

Paino 0,03 kg (kilogramma)