Tuotenumero 6418881111113 Osastot , , Avainsanat , ,

VERKKOSIEPPO "PUIKKARI"

VERKKOSIEPPO “PUIKKARI”

Kun laittaa verkon taikka nostaa niin verkkosieppo täytyy ostaa!

2,79

VERKKOSIEPPO “PUIKKARI” ● 6418881111113 ● SIEPPO

Nyt mahtava tuote markkinoilla verkkokalastajille !

SIEPON avulla kalastusverkko pysyy helposti hallinnassa verkkoa laskettaessa, nostettaessa, kuljetettaessa, verkkoa selvitettäessä, ja ripustettaessa kuivumaan.

Verkko ei pääse putoamaan hallitsemattomasti SIEPOSTA eikä verkko siten pääse sotkeutumaan. SIEPPO itsessään ei sotkeudu suuriinkaan verkonsilmiin kokonsa ja pyöreän muotonsa ansiosta. Jokaiselle on käynyt joskus niin että verkko pudonnut puikkarista tai verkon silmät menneet puikkarin läpi, voi mahoton sitä sotkua ja kiroamisen määrää,  mutta nyt ei enää niin käy .

Kesken nostamisen, esimerkiksi kalaa irrotettaessa, voi yläpaulan lenkin työntää kärjen vastakkasella puolella olevasta reiästä kielen kärkeen, jolloin jo SIEPOSSA oleva yläpaula ei pääse purkautumaan. Myös verkkoa kuljetettaessa ja kuivumaan laitettaessa voidaan verkon pysyminen SIEPOSSA varmistaa kiinnittämällä yläpaulan loppulenkki reiän kautta kielen kärkeen.

Laskettaessa useampia verkkoja peräkkäin käy verkkojen liittäminen toisiinsa helposti pujottamalla yläpaulan alkulenkki reiästä SIEPONkärkeen. Halutessa laskea verkko nopeasti, SIEPPO käännetään vaaka-asentoon, jolloin kieliosa taipuu alaspäin ja yläpaula luistaa helposti SIEPOSTA.

Perinteisiin puikkareihin ja menetelmiin verrattuna SIEPON käyttö ei rasita niin paljoa kättä, koska ranteeseen kohdistuva vääntömomentti on pienempi. Verkko on myös helppo ripustaa kuivumaan SIEPON yläosassa olevasta reiästä ja verkko pysyy itsestään painovoiman ansiosta SIEPON kieliosan pohjassa eikä pääse siitä purkautumaan.

SIEPPO valmistetaan säänkestävästä polypropyleenistä, joka kestää hyvin kovaa kuumuutta sekä  ankaria pakkasia ja kylmyyttä. VERKKOSIEPPOA valmistetaan kolmea eri väriä. Värit voivat vaihdella tuotantoerän mukaan, eivätkä siten ole mitenkään vakiot.

SIEPPO on kotimainen, kierrätyskelpoinen, patentoitu laatutuote.

Jos kalastat verkoilla, kesällä tai talvella, ehdottomasti sinulla tulee olla VERKKOSIEPPO.

Paino 0,03 kg