Tuotenumero 6428300003103 Osasto

URISAN KARPALO 60KPL 54G

Sisältää patentoitua Cran-Max-karpalotiivistettä, jossa karpalon tehoaineet ovat 34 kertaa tiiviimmässä muodossa kuin tuoreissa karpaloissa ja sen aktiivisuus on kolme kertaa vahvempi kuin karpalomehulla. Urisan tabletit sisältävät patentoitua Cran-Max- karpalotiivistettä sekä ravintoaineiden imeytymistä edistävää inuliinikuitua. Karpalotiivisteen valmistuksessa on hyödynnetty koko marja. Tiivisteessä karpalon (Vaccinium macrocarpon) tehoaineet ovat 34 kertaa tiiviimmässä muodossa kuin tuoreissa karpaloissa ja sen aktiivisuus on kolme kertaa vahvempi kuin karpalomehulla.

Cran-Max-karpalotiiviste on valmistettu Bio-Shield teknologialla, joka suojelee karpalon vaikuttavia aineita tuhoutumiselta ruoansulatuskanavassa, jolloin ne pääsevät kulkeutumaan vaikutusalueelleen. Sikurijuuresta (Cichorium intybus) kuumavesiuuttamalla valmistettu inuliini on luonnon keino varastoida energiaa lähes kalorittomaan muotoon, jonka vain suoliston hyötybakteerit kykenevät käyttämään. Annostus: 2 tablettia päivässä. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton. Valmistettu Suomessa.

11,89

URISAN KARPALO 60KPL 54G ● 6428300003103 ● 310HT

Hankintatukku on ravintolisien merkittävimpiä suomalaisia valmistajia. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1982 lähtien. Hankintatukun toiminnan perustana on vankka asiantuntemus sekä innovatiivinen lähestymistapa uusien tuotteiden kehittämisessä. Keskeisin tuotantolaitoksemme, lääketehdas sijaitsee Karkkilassa puhtaassa puistomaisessa ympäristössä muusta teollisuudesta erillään.

Hankintatukun Karkkilan tehtailla valmistetaan monentyyppisiä ravintolisiä. Parasta osaamisen aluettamme on erilaisten ja monipuolisten tablettien tuotanto. Myös kovat kapselit, uutteet ja muut nestemäiset valmisteet kuuluvat tuotanto-ohjelmaamme.

Merkittäviä tuoteryhmiä ovat vitamiini- ja kivennäisainevalmisteet, rasvahappo- ja öljyvalmisteet, vatsan hyvinvointivalmisteet sekä fytoterapeuttiset tuotteet. Valmistamme myös kosmeettisia valmisteita.

Hankintatukulla on useita laadukkaita tuotemerkkejä, kuten Piimax, Calcia, Magnesia, Vitatabs, Vivania, Evonia, Bodyflex, Remasan, Urisan ja Fosfoser Memory.

Paino 0,03 kg (kilogramma)