Tuotenumero 6423800230448 Osasto

SAVU MAKKARAPUSSI KIUKAALLE/HIILLOKSELLE

Alkuperäisessä makkarapussissa kypsennät makkaran kiukaalla tai hiilloksella vaivattomasti. Kestävässä makkarapussissa makkara kypsyy nopeasti ja siististi ilman käryä ja tiskiä.
Makkarapussi ei sovellu mikroaaltouuniin tai avotulelle.
Pakkauksessa on yksityiskohtaiset käyttöohjeet.
Pakkaus sisältää 2 makkarapussia.

1,79

SAVU MAKKARAPUSSI KIUKAALLE/HIILLOKSELLE ● 6423800230448 ● 6423809230449

Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Perheyritys kuuluu monialaiseen SINI-konserniin. 

Sinituote Oy on suomalainen perheyritys, joka on toiminut nykymuodossaan vuodesta 1988 lähtien. Erityisesti siivousvälineistään tunnetun yrityksen historia yltää aina 1940-luvulla saakka. Sinituote panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tuo jatkuvasti markkinoille uusia välineitä kodin siivouksen, järjestyksen ja toimivuuden ylläpitoon. Yrityksen tavoitteena on tehdä suomalaisten kotien arjesta helpompaa. Ympäristöystävälliset SINI-siivousvälineet ja -kodinhoitotuotteet ovat kestäviä ja pestäviä, ja ne on kehitetty suomalaisille sisustusmateriaaleille ja suomalaisille kodeille. Valtaosa yrityksen markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlipputuotteita. Sinituote Oy muodostaa yhdessä tytäryhtiöidensä kanssa monialaisen SINI-konsernin.

Paino 0,03 kg