Tuotenumero 6428300003561 Osasto

MAGNESIA MARINE 150KPL 117G

Magnesium on erityisesti hermostolle, sydämelle, lihaksille ja luustolle tärkeä kivennäisaine. Magnesium osallistuu elimistössä yli 300 entsyymin toimintaan ja säätelee solujen aineenvaihduntaa. Magnesium edistää elektrolyyttitasapainoa, normaalia proteiinisynteesiä sekä normaaleja psykologisia toimintoja. Magnesiumin tarvetta lisäävät yksipuolinen ravinto, runsas sokerin, suolan ja eläinrasvojen käyttö sekä alkoholin käyttö. Magnesiumin tarve kasvaa raskauden aikana

Sisältää luonnollista Aquamin® Mg -magnesiumyhdistettä, joka valmistetaan Irlanninmerestä peräisin olevasta merivedestä. Aquamin®merimagnesium sisältää magnesiumin lisäksi pieniä määriä 72 mereen liuennuttamineraalia, jotka toimivat synergiassa magnesiumin kanssa ja tehostavat sen toimintaa elimistössä.

7,99

MAGNESIA MARINE 150KPL 117G ● 6428300003561 ● 356HT

Hankintatukku on ravintolisien merkittävimpiä suomalaisia valmistajia. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1982 lähtien. Hankintatukun toiminnan perustana on vankka asiantuntemus sekä innovatiivinen lähestymistapa uusien tuotteiden kehittämisessä. Keskeisin tuotantolaitoksemme, lääketehdas sijaitsee Karkkilassa puhtaassa puistomaisessa ympäristössä muusta teollisuudesta erillään.

Hankintatukun Karkkilan tehtailla valmistetaan monentyyppisiä ravintolisiä. Parasta osaamisen aluettamme on erilaisten ja monipuolisten tablettien tuotanto. Myös kovat kapselit, uutteet ja muut nestemäiset valmisteet kuuluvat tuotanto-ohjelmaamme.

Merkittäviä tuoteryhmiä ovat vitamiini- ja kivennäisainevalmisteet, rasvahappo- ja öljyvalmisteet, vatsan hyvinvointivalmisteet sekä fytoterapeuttiset tuotteet. Valmistamme myös kosmeettisia valmisteita.

Hankintatukulla on useita laadukkaita tuotemerkkejä, kuten Piimax, Calcia, Magnesia, Vitatabs, Vivania, Evonia, Bodyflex, Remasan, Urisan ja Fosfoser Memory.

Paino 0,03 kg (kilogramma)