Tuotenumero 6428300003363 Osasto

MAGNESAN+B-VITAM. 100KPL 60G

Valmisteessa magnesium kolmena eri yhdisteenä, jotka vaikuttavat suoliston eri osissa. Siten magnesium imeytyy tehokkaasti ja vaikuttaa pitkään elimistössä. B-vitamiinit tehostavat magnesiumin toimintaa.

Magnesan sisältää magnesiumia kolmena eri yhdisteenä (orgaanista bisglysinaattia ja sitraattia sekä epäorgaanista oksidia), jotka vaikuttavat suoliston eri osissa. Tämän ansiosta magnesium imeytyy tehokkaasti ja vaikuttaa pitkään elimistössä. Magnesium on soluille välttämätön kivennäisaine, jonka toimintaa B1-, B3– ja B6-vitamiinit tehostavat. Annostus: 4 tablettia päivässä. Laktoositon, hiivaton, gluteeniton, makeuttamaton. Valmistettu Suomessa.

4,89

MAGNESAN+B-VITAM. 100KPL 60G ● 6428300003363 ● 336HT

Hankintatukku on ravintolisien merkittävimpiä suomalaisia valmistajia. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1982 lähtien. Hankintatukun toiminnan perustana on vankka asiantuntemus sekä innovatiivinen lähestymistapa uusien tuotteiden kehittämisessä. Keskeisin tuotantolaitoksemme, lääketehdas sijaitsee Karkkilassa puhtaassa puistomaisessa ympäristössä muusta teollisuudesta erillään.

Hankintatukun Karkkilan tehtailla valmistetaan monentyyppisiä ravintolisiä. Parasta osaamisen aluettamme on erilaisten ja monipuolisten tablettien tuotanto. Myös kovat kapselit, uutteet ja muut nestemäiset valmisteet kuuluvat tuotanto-ohjelmaamme.

Merkittäviä tuoteryhmiä ovat vitamiini- ja kivennäisainevalmisteet, rasvahappo- ja öljyvalmisteet, vatsan hyvinvointivalmisteet sekä fytoterapeuttiset tuotteet. Valmistamme myös kosmeettisia valmisteita.

Hankintatukulla on useita laadukkaita tuotemerkkejä, kuten Piimax, Calcia, Magnesia, Vitatabs, Vivania, Evonia, Bodyflex, Remasan, Urisan ja Fosfoser Memory.

Paino 0,08 kg (kilogramma)