Tuotenumero 6416863397005 Osasto

LIESITUULETTIMEN SUODATIN SINI

Liesituulettimen kankainen suodatin estää tehokkaasti ruoanvalmistuksessa vapautuvan rasvan ja hiukkasten pääsyn hormistoon ja huoneilmaan.
Suodatin on tarkoitettu vaihdettavalla suodattimella varustettuihin liesituulettimiin.
Leikkaa sopivan kokoiseksi saksilla.
Voit käyttää liesituulettimen vanhaa suodatinta mallina.
Tarkkaile käytön aikana suodattimen väriä.
Suodatin on vaihdettava, kun se on värjääntynyt kauttaaltaan punaiseksi.
  • 1 myyntierä sisältää 2 suodatinta

4,89

LIESITUULETTIMEN SUODATIN SINI ● 6416863397005 ● S9700

Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Perheyritys kuuluu monialaiseen SINI-konserniin. 

Sinituote Oy on suomalainen perheyritys, joka on toiminut nykymuodossaan vuodesta 1988 lähtien. Erityisesti siivousvälineistään tunnetun yrityksen historia yltää aina 1940-luvulla saakka. Sinituote panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tuo jatkuvasti markkinoille uusia välineitä kodin siivouksen, järjestyksen ja toimivuuden ylläpitoon. Yrityksen tavoitteena on tehdä suomalaisten kotien arjesta helpompaa. Ympäristöystävälliset SINI-siivousvälineet ja -kodinhoitotuotteet ovat kestäviä ja pestäviä, ja ne on kehitetty suomalaisille sisustusmateriaaleille ja suomalaisille kodeille. Valtaosa yrityksen markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlipputuotteita. Sinituote Oy muodostaa yhdessä tytäryhtiöidensä kanssa monialaisen SINI-konsernin.

Paino 0,03 kg (kilogramma)