Tuotenumero 5411183109223 Osasto

FIX ALL TURBO 290 ML VALK.

Soudal Press

Fix All Turbo, myrkytön liimaus- ja saumausmassa

  •  MS-polymeeripohjainen, elastinen, yksikomponenttinen, nopeasti kuivuva liimaus- ja tiivistysmassa.
  •  Rasitettavissa 20 minuutissa, loppulujuus 3 tuntia
  •  Joustava kumiseos sietää liikettä aina 20% asti.
  •  Pitää värinsä ja on UV-suojattu.
  •  Väri: valkoinen

15,89

FIX ALL TURBO 290 ML VALK. ● 5411183109223 ● 123194

Tekniset ominaisuudet
Perusaine: SMX® hybridi polymeeri
Olomuoto: tahna
Kuivumistapa: ilmankosteuden vaikutuksesta
* Nahkoittuminen (20°C/65% RH) noin 5 minuuttia
* Liimatun kappaleen liikuteltavuus noin 5 minuuttia
* Käsittelylujuus noin 20 minuuttia (vahva liitos)
Kovuus: (DIN 53505) 65 ± 5 Shore A
Ominaispaino: (DIN 53479) 1,52 g/mL
Elastinen palautuma: (ISO 7389) > 75 %
Elastisuus: ± 20 %
Lämpötilankesto kuivuttuaan: -40°C…+90°C
E-Modulus 100 % (DIN 53504) 3,0 N/mm2
Repäisylujuus: (DIN 53504) 3,8 N/mm2
Murtovenymä: (DIN 53504) 200 %
* nämä arvot saattavat vaihdella riippuen ympäristön olosuhteista kuten lämpötilasta, ilmankosteudesta ja pinnan tyypistä.

Kemiallinen kestävyys:
Kestää hyvin vettä, alifaattisia liuottimia, mineraaliöljyjä, rasvaa, ohennettuja epäorgaanisia happoja ja emäksiä. Kestää huonosti aromaattisia liuottimia, väkevöityjä happoja ja kloorattuja hiilivetyjä.

Pinnat:
Fix All Turbolla on erittäin hyvä tartuntakyky lähes kaikille pinnoille esim. käsitellylle puulle, alumiinille, PVC.lle, luonnonkivelle, monille muoveille. Tartunta seuraaviin pintoihin on testattu: teräs, AlCuMg1, messinki, kuumagalvanoitu teräs, AlMg3 ja teräs ST1403. Testatut muovimateriaalit: polystyreeni, polykarbonaatti (Makrolon,  Lexan), PVC, ABS, polyamidi, PMMA, lasikuituvahvistettu epoksi ja polyesteri (GRP). HUOM! Älä käytä muovipinnoille, jotka ovat jännityksellä (PMMA, Plexiglas, polykarbonaatti, jne.), koska pinnat voivat vääntyillä tai jopa rikkoontua. Edellä mainittujen metallien ja muovien valmistuksessa käytetään usein suojaöljyjä, liukastusaineita tai muita valmistusprosessiin liittyviä aineita, jotka jäävät levyn pintaan. Nämä tulee poistaa pinnalta ennen liimausta. Tämä suoritetaan Soudal Surface Activator puhdistusaineella/aktivaattorilla. Ei tartu PE, PP ja PFTE (Teflon) pintoihin. Kunto: Pintojen tulee olla puhtaat, pölyttömät ja rasvattomat.

Esikäsittely: Huokoisten pintojen esikäsittely Soudal Primer 150 tai Soudal Primer 100 pohjusteella. Tartuntaa ei-huokoisilla pinnoilla voidaan tarvittaessa parantaa Soudal Surface Activator pohjusteella. Suosittelemme tartuntakokeen suorittamista ennen varsinaisen työn aloitusta.

Käyttöohjeet:
Käyttötapa: käsi-, paineilma- tai akkukäyttöisellä puristimella toiselle pinnalle vanoina tai pisteinä (aina 15cm välein jos kyseessä levymateriaalit). Levitä massaa aina reunoihin ja kulmiin. Paina pinnat yhteen ja lyö kumivasaralla. Tue
tarvittaessa. Liimauskohta on rasitettavissa 20 minuutissa ja voidaan altistaa painolle 3 tunnissa. Käytön aikainen lämpötila: +5°C…+35°C Puhdistus: Soudal Surface Cleaner tai Soudal Fix All Cleaner puhdistusaineella tai Soudal Swipex puhdistusliinoilla ennen massan kuivumista Viimeistely: saippualiuoksen avulla ennen massan nahkoittumista. Korjaukset: Fix All Turbo

Käyttöturvallisuus:
Noudata normaalia teollisuushygieniaa. Lisätietoja pakkauksesta ja käyttöturvallisuustiedotteesta, jonka toimitamme pyynnöstä.

Huomioitavaa:
▪ Fix All Turbo voidaan päällemaalata vesipohjaisilla maaleilla. Koska erilaisia maali- ja lakkalaatuja on saatavilla erittäin suuri määrä, suosittelemme aina yhteensopivuuskokeen suorittamista ennen lopullista maalausta. Alkydipohjaisten maalien kuivumisaika saattaa pidentyä merkittävästi.
▪ Fix All Turbo massaa voidaan käyttää useimmilla eri pinnoilla, mutta johtuen erilaisten pintamateriaalien suuresta määrästä suosittelemme tartuntakokeen suorittamista ennen lopullisen työn aloittamista.
▪ Fix All Turbo on yksi nopeimmin kuivuvia yksikomponenttisia mspolymeerisaumausmassoja. Mikäli vaaditaan vieläkin nopeampaa kuivumisaikaa, kannataa käyttää Soudaseal 2Kkaksikomponenttista ms-polymeerimassaa, joka soveltuu tavalliseen patruunapuristimeen (loppulujuus 1 tunti)

Paino 0,03 kg (kilogramma)