Tuotenumero 6428300002182 Osasto

CALCIA 800 MAGNESIUM 180KPL 263G

Tabletissa kalkki on ravitsemuksellisesti helppoliukoisena kalsiumkarbonaattina, joka on luonnon oma mineraali. Sisältää kalkkia ja magnesiumia, joita on tärkeää saada ravinnosta samanaikaisesti. 

  • Riittävä kalkin (kalsiumin) saanti on terveen luuston perusta. Calcia 800 Magnesium -tabletissa kalkki on ravitsemuksellisesti helppoliukoisena kalsiumkarbonaattina, joka on luonnon oma mineraali. Tabletit sisältävät luuston, hampaiden, lihasten ja hermoston hyvinvoinnille välttämätöntä kalkkia ja magnesiumia, joita on tärkeää saada ravinnosta samanaikaisesti.
  • Annostus: 2 tablettia päivässä.
  • Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton. Valmistettu Suomessa.

8,89

CALCIA 800 MAGNESIUM 180KPL 263G ● 6428300002182 ● 218HT

Hankintatukku on ravintolisien merkittävimpiä suomalaisia valmistajia. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1982 lähtien. Hankintatukun toiminnan perustana on vankka asiantuntemus sekä innovatiivinen lähestymistapa uusien tuotteiden kehittämisessä. Keskeisin tuotantolaitoksemme, lääketehdas sijaitsee Karkkilassa puhtaassa puistomaisessa ympäristössä muusta teollisuudesta erillään.

Hankintatukun Karkkilan tehtailla valmistetaan monentyyppisiä ravintolisiä. Parasta osaamisen aluettamme on erilaisten ja monipuolisten tablettien tuotanto. Myös kovat kapselit, uutteet ja muut nestemäiset valmisteet kuuluvat tuotanto-ohjelmaamme.

Merkittäviä tuoteryhmiä ovat vitamiini- ja kivennäisainevalmisteet, rasvahappo- ja öljyvalmisteet, vatsan hyvinvointivalmisteet sekä fytoterapeuttiset tuotteet. Valmistamme myös kosmeettisia valmisteita.

Hankintatukulla on useita laadukkaita tuotemerkkejä, kuten Piimax, Calcia, Magnesia, Vitatabs, Vivania, Evonia, Bodyflex, Remasan, Urisan ja Fosfoser Memory.

Paino 0,29 kg (kilogramma)