Toimitus- ja sopimusehdot

Lähettämällä verkkokauppatilauksen hyväksyt ja sitoudut noudattamaan näitä sopimusehtoja.

Yleiset ehdot
Tiinantori.fi myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Tiinantori.fi pidättää oikeuden päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan kulloinkin voimassaolevia sopimusehtoja. Tiinantori.fi ei takaa verkkokaupan keskeytyksetöntä tai virheetöntä toimintaa. Tiinantori.fi ei vastaa verkkokaupan käyttöön liittyvistä vahingoista ja/tai kolmansille osapuolille aiheutuneista vahingoista. Tiinantori.fi ei vastaa vahingosta joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta olosuhteiden muutosta tai seikkaa joka on tiinantori.fi:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Tiinantori.fi on velvoitettu ilmoittamaan asiakkaalle ylivoimaisesta esteestä viivytyksettä kun se on tiinantori.fi:n tietoon tullut.
Asiakas ja tietosuoja
Kauppasuhteessa noudatetaan soveltuvaa Suomen ja EU:n lainsäädäntöä kuluttajakaupan, markkinoinnin, mainonnan ja tietosuojan osalta. Tiinantori.fi:n ja yritysasiakkaiden välisessä kauppasopimuksessa noudatetaan näitä sopimusehtoja sekä muilta osin Suomen kauppalakia. Asiakas on tilausta tehdessään velvoitettu luovuttamaan täydelliset yhteystietonsa, joiden oikeellisuudesta hän on itse vastuussa. Yritysasiakkaan tulee tilauksen yhteydessä lisäksi ilmoittaa yrityksen nimi, Y-tunnus ja yhteyshenkilö. Asiakkaiden tiedot on tallennettu tiinantori.fi:n asiakasrekisteriin palveluiden ja toiminnan hoitamista sekä asiakassuhteen ylläpitämistä varten. Tiinantori.fi:llä sekä samaan konserniin kuuluvilla yhtiöillä on oikeus käsitellä ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia varten henkilötietolain (523/99) mukaisesti. Tietoja voidaan käyttää tiinantori.fi:n omiin markkinointitarkoituksiin, kuten uutiskirjeisiin ja tekstiviestimarkkinointiin. Asiakkaan tiedot poistetaan markkinointilistalta sitä pyydettäessä. Asiakas on yksin vastuussa hänen käyttäjätunnuksellaan tehdyistä tilauksista. Asiakas on yksin vastuussa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa salassapidosta. Tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste on saatavilla tiinantori.fi:n toimipisteestä ja verkkokauppasivuilla. Asiakas voi kieltää tietojensa käytön ja luovuttamisen sekä tarkastaa itseään koskevat tiedot henkilökohtaisesti tiinantori.fi:n toimipisteessä tai kirjallisesti niin että kysyjän henkilöllisyys voidaan luotettavasti todentaa.

Tilaaminen

 • Tilaajana ja maksajana voi toimia vain yli 18-vuotias. Alle 18-vuotiaan tilaukset tulee tehdä huoltajan nimellä ja suostumuksella.
 • Kun asiakas lähettää verkkokauppaan tilauksen, se on aina sitova. Kun tilaus on maksettu, ei tilaukseen voi enää tehdä muutoksia tai peruuttaa tilausta. Näissä tapauksissa asiakkaan tulee olla välittömästi yhteydessä tiinantori.fi asiakaspalveluun.
 • Kuluttaja-asiakkaiden kuluttajasuojalain mukainen peruuttamisoikeus on 14 päivää.
 • Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain myyntikuntoisia tuotteita. Tuotteessa ja alkuperäisessä myyntipakkauksessa ei saa olla vaurioita ja molempien tulee olla siistejä ja myyntikuntoisia.
 • Tiinantori.fi virtuaalitavaratalossa on mahdollista maksaa kaikilla yleisimmillä verkkopankeilla sekä pankki- ja luottokorteilla. Lisäksi käytössä on MobilePay ja kattavat laskupalvelut.
 • Tiinantori.fi pidättää oikeuden laskuttaa asiakkaalta toistuvista peruutuksista aiheutuneet kulut.
 • Tiinantori.fi pidättää oikeuden peruuttaa ilman erillistä ilmoitusta tilauksen ja palauttaa tilatut tuotteet takaisin verkkokauppaan laskun ollessa maksamatta 14 päivää laskun eräpäivän jälkeen.
Hinnat
Tuotteiden hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron, mutta eivät kuljetuskustannuksia. Tilauksen toimituskulut on nähtävissä verkkokaupan kassalla. Tiinantori.fi pidättää oikeuden perua tilauksen, jos kyseessä on olennainen ja selvä hintavirhe ts. tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi tuotteen tavanomaisesta hintatasosta tai kyseessä on inhimillinen kirjoitusvirhe.

Maksupalveluntarjoajat
Paytrail Oyj toimii yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrai Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Maksuun liittyvissä asioissa asiakakkaan on oltava yhteydessä suoraan Paytrailin asiakaspalveluun. Klarna oy Ab on yksi Euroopan suurimmista pankeista ja se tarjoaa turvallisen ja joustavan tavan maksaa verkkokauppaostoksia. Kun asiakas tilaa verkkokaupasta Klarnan maksutavalla, sopimus on asiakkaan ja Klarnan välinen. Maksuun liittyvissä asioissa on oltava suoraan yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun.

Tilausvahvistus
Lähetämme tilauksesta heti tilauksen jälkeen tilausvahvistuksen sähköpostilla asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen, josta asiakas voi tarkastaa tilauksen tiedot. Jos tiedoissa on huomautettavaa, asiakkaan tulee ottaa yhteyttä heti Maceakaupan asiakaspalveluun, että virheet saadaan korjattua.

Toimitus
Pääsääntöisesti tuotteet toimitetaan suoraan varastoltamme. Jos tuote on tilapäisesti loppunut, se voidaan joskus jälkitoimittaa ja tällöin jälkitoimitus on mainittu erikseen tuotteen tiedoissa. Toimitusaika on yleensä 2-4 päivää. Joitain tuotteita voi tilata ennakkoon, jolloin tuotteet lähetetään asiakkaalle heti, kun ne saadaan varastoon. Toimitamme tilaukset postipakettina, Postin rahtina tai Matkahuollon kautta riippuen asiakkaan valinnasta ja tilauksen koosta. Tilaus toimitetaan asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen. Tiinantori.fi pidättää oikeuden muuttaa toimitustapaa, jos tilausta ei jostain syystä pystytä toimittamaan asiakkaan valitsemalla toimitustavalla. Toimituskulut määräytyvät toimitustavan mukaan ja ovat nähtävissä verkkokaupan kassalla. Kotiinkuljetus on erikseen valittavissa. Kotiin kuljetettaessa kuljetusyhtiö yrittää yleensä ottaa yhteyttä asiakkaaseen puhelimitse ennen toimitusta. Mikäli asiakkaaseen ei saada yhteyttä tai tuotteita ei saada toimitettua, jäävät tuotteet kuljetusyhtiön varastolle, jonka jälkeen palautuvat takaisin lähettäjälle. Mikäli asiakas kieltäytyy vastaanottamasta tuotetta tai jättää tuotteen noutamatta, tuote palautuu varastollemme. Tätä ei pidetä ehtojen mukaisena palautuksena ja pidätämme oikeuden periä palautumisesta ja mahdollisesta uudelleen lähettämisestä aiheutuvat kulut asiakkaalta. Jos tilaus ei ole saapunut perille viikon sisällä tilaamisesta, pyydämme asiakasta ottamaan yhteyttä tiinantori.fi asiakaspalveluun. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilatut tuotteet ovat vaurioituneet, tulee asiakkaan tehdä vahinkoilmoitus heti Postille/Matkahuollolle ja sen jälkeen ilmoittaa tiinantori.fi asiakaspalveluun.

Nouto
Tuotteet on mahdollista myös noutaa tiinantori.fi varastoltamme. Jos haluat noutaa tuotteen itse, valitse ostoskorissa toimitustavaksi ”Nouto varastolta”. Tilaus on noudettavissa varastoltamme silloin, kun sähköposti noudettavissa olevasta tilauksesta saapuu. Jos sähköpostia ei kahden arkipäivän sisällä tule, pyydämme ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Noutovarastomme on auki arkisin 9 – 17 ja lauantaisin 9 – 15.

Kampanjakoodit
Kampanjakoodeissa noudatetaan kampanjakohtaisia ehtoja kuten voimassaoloaika, tuoteryhmät, tuotteet. Ehdot on mainittu erikseen kampanjoiden yhteydessä.
 
Oikeus evätä tilaus
Mikäli jotakin tilattua tuotetta ei ole saatavilla Tiinantori.fi myyntipalvelu on asiakkaaseen yhteydessä, tarvittaessa Tiinantori.fi:llä on oikeus perua kauppa. Tiinantori.fi pidättää oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä poikkeuksellisen suurissa erissä. Verkkokaupassa ei myydä tuotteita jälleenmyytäviksi. Näissä tilanteissa asiakkaan tulee ottaa yhteyttä Tiinantori.fi tukkumyyntiin.

Noutamatta jääneet paketit
13.6.2014 voimaan tulleen verkkokauppalain mukaan pätevä peruuttamistapa ei enää ole tilatun lähetyksen noutamatta jättäminen noutopisteestä. Perimme noutamatta jätetyistä lähetyksistä aiheutuvat kohtuulliset kulut asiakkaalta. Tämä pitää sisällään sekä pakkauskulut että lähetys- ja palautusrahdin. Maksetun tilauksen voi myös noutaa Tiinantori.fi:n toimipisteestä: Valtatie 39, 99100 KITTILÄ toimipisteen aukioloaikojen puitteissa. Maksettu ja noutamaton noutotilaus siirtyy myyjän omistukseen 3 kuukauden jälkeen (laki elinkeinonharjoittajan oikeudesta myydä noutamatta jätetty esine).

Takuu ja myyjän virhevastuu
Kaikilla tuotteilla on vähintään Kuluttajasuojalain mukainen kuuden kuukauden takuu. Tuotteiden takuuaika vaihtelee tuotemerkeittäin. Takuuseen sovelletaan tuotteen valmistajan / maahantuojan takuuehtoja. Tiinantori.fi pidättää oikeuden ohjata asiakas (yritys / kuluttaja) asioimaan suoraan valmistajan ja/tai maahantuojan valtuuttaman huoltoliikkeen kanssa. Tilauksen mukana tullut tilausvahvistus tai ostokuitti toimii takuutodistuksena. Takuuaika alkaa kuitissa tai laskussa olevasta päiväyksestä. Mahdollinen tuotteet takuuvaihto tai korjaaminen ei pidennä takuuaikaa. Jos tuotteen rikkoutuminen tai virheellisyys on johtunut tapaturmasta, vääränlaisesta käsittelystä tai muusta asiakkaan vastuulla olevasta seikasta, ei takuu ole voimassa. Mikäli ilmoitettua virhettä ei havaita tuotteessa lainkaan tai virhe on muu kuin takuun piiriin kuuluva, voidaan huollon kustannukset periä asiakkaalta kokonaisuudessaan. Tiinantori.fi ei ole vastuussa asiakkaan toimista aiheutuneista vahingoista. Takuu kattaa pääsääntöisesti ainoastaan tuotteen valmistus- ja materiaalivirheet. Akuilla on pääsääntöisesti lyhyempi takuuaika kuin tuotteella. Takuukorjaus tehdään aina valmistajan tai maahantuojan takuuehtojen mukaisesti. Huoltoaika riippuu valmistajan tai maahantuojan käyttämän huollon aikatauluista. Takuuasioissa tulee ottaa aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme myynti@tiinantori.fi

Reklamaatiot
Käsittelemme reklamaatiot vain kirjallisesti. Reklamaatio tulee toimittaa viipymättä joko sähköpostitse myynti@tiinantori.fi tai kirjeitse osoitteeseen: Tiinantori.fi, Verkkokaupan reklamaatiot, Hallitie 1, 95900 KOLARI. Jos tuote on kuljetuksen aikana kadonnut, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen myynti@tiinantori.fi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli lähetys on rikkoutunut tai pakkaukseltaan vioittunut, tulee siitä tehdä välittömästi kirjallinen vahinkoilmoitus rahdin toimittajan kanssa (Esimerkiksi Posti). Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista.

Tuotteen ja maksun palautus
Kuluttaja-asiakkaalla on Kuluttajasuojalain 6.luvun 14§ mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee ainoastaan alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Pakkauksen saa avata ja tuotetta tutkia vain jos se on tuotteeseen tutustumisen kannalta välttämätöntä mutta tuotetta ei saa käyttää. Esimerkiksi sähköosien sovittaminen paikoilleen katkaisee palautusoikeuden. Tuote ja kaikki sen mukana toimitettu, mukaan lukien käyttöohjeet, on palautettava asianmukaisesti pakattuna alkuperäispakkauksessaan. Palautuksista tulee sopia aina etukäteen Tiinantori.fi:n asiakaspalvelun kanssa sähköpostitse myynti@tiinantori.fi. Palautukset tulee lähettää yhdessä etukäteen sovitulla toimitustavalla.
Mikäli toimitettu tuote ei ole ollut väärä tai virheellinen, asiakas vastaa sekä lähetys- että palautusrahdin kustannuksista. Postiennakolla tai Matkahuollon jälkivaatimuksella lähetettyjä palautuksia ei lunasteta. Emme vastaa ohjeiden vastaisessa palautusmenettelyssä aiheutuneista kustannuksista tai tavaran katoamisesta. Tiinantori.fi ei vastaa kolmannelle osapuolelle maksettuja kuluja (esim. asennustyöt). Jos palautuksessa on noudatettu Tiinantori.fi:n asiakaspalvelun antamia ohjeita ja tuotteet on hyväksyttävässä kunnossa, palautamme tuotteista maksetun kauppahinnan asiakkaalle. Maksun palautus suoritetaan pääsääntöisesti samalla maksutavalla kuin tilaus oli alunperin maksettu. Mikäli asiakas on tilauksen yhteydessä antaa yrityksen nimen, katsotaan että tilaus tulee yritykselle ja tällöin kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus ei ole voimassa.

Palautuksen mukaan tulee liittää seuraavat tiedot:

 • Asiakkaan nimi, osoite ja puhelinnumero, sähköpostiosoite
 • Tilausvahvistuksen tai laskun numero
 • Palautuksen syy / viite sekä kenen kanssa palautuksesta on sovittu
 • Emme vastaa palautuksista yli 14 vuorokauden kuluttua toimituksesta.
Palautusosoite:
Tiinantori.fi
Hallitie 1
95900 KOLARI
Immateriaalioikeudet
Verkkokaupan sisältö mukaan lukien: kuvat, tekstit, tuotetiedot, tavaramerkit, videot, logot ja taulukot ovat Tiinantori.fi:n ja/tai sen yhteistyökumppaneiden tekijänoikeuksien sekä muiden aineettomien oikeuksien suojaamaa omaisuutta joiden luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty. Aineettomien oikeuksien väärinkäytöksiin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Muut ehdot
Näihin sopimusehtoihin ja sopimusta koskeviin erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia. Erimielisyydet pyritään ratkaisemaan neuvotteluteitse. Mikäli neuvottelut eivät tuota ratkaisua, erimielisyydet ratkaisee käräjäoikeus. Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, tulee kuluttajan olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Lisäehdot, yritysasiakkaat
Tiinantori.fi ei vastaa tuotteen ja/tai palvelun aiheuttamasta välittömästä tai välillisestä menetyksestä, vahingosta tai tulonmenetyksestä asiakkaalle tai kolmannelle osapuolelle. Tiinantori.fi:n korvausvastuu rajoittuu vain näiden sopimusehtojen sisältöön. Tuotevirhevastuu rajoittuu mahdollisen kauppahinnan palauttamiseen huomioiden lain mukaisesti käyttöön otetun tuotteen arvonalennuksen. Tiinantori.fi ei ole velvollinen korvaamaan ylivoimaisen esteen takia asiakkaalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutuvaa vahinkoa tai kustannuksia, vaan on oikeutettu purkamaan kauppasopimuksen. Yrityskäyttöön hankitun tuotteen takuuaika määräytyy valmistajan ja/tai maahantuojan takuuehtojen mukaisesti ja takuuajan päättyminen päättää Tiinantori.fi:n vastuun. Tuotteen avaaminen tuotteen muokkaamiseksi tahi valtuuttamattoman korjaajan korjaamiseksi päättää takuun ja Tiinantori.fi:n vastuun, ellei valmistaja ja/tai maahantuoja ole toisin ilmoittanut. Jättäessään kirjallisen tilauksen ja/tai tarjouspyynnön asiakas hyväksyy nämä Tiinantori.fi:n verkkokaupan sopimusehdot. Tiinantori.fi:n sopimusehtoja noudatetaan myös, vaikka asiakkaalla on käytössään asiakkaan hintasopimusehto.

Haluamme palvella sinua!
Parhain terveisin:
                  Tiina ja kumppanit   
                   Virtuaalikauppakeskus tiinantori.fi 

Päivän parhaita tarjouksia....

teddy, cute, soft toy
predator, livestock, fairytale
protective mask, protection, duty
shoes, sport shoe, sport
expression, soulful, violinist
couple, dusk, enjoy
geese, bird, water bird
gedeckter table, board, tableware
garden, at home, home