EAN: 6428300004261 Osastot:

VIVANIA BEAUTY SHOT MANGO-MELONI 500ML

Vivania mango-meloni Beauty Shot sisältää tehokkaan yhdistelmän hyvin imeytyvää 1. tyypin hydrolysoitua Peptan®kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia, jotka vahvistavat ihon rakennetta ja edistävät sen kimmoisuutta ja kosteustasapainoa.

  • Tasoittaa juonteita, lisää ihon kosteutta ja kimmoisuutta ja palauttaa ihon kiinteyden.
  • Antaa iholle uutta elinvoimaa, jolloin iho näyttää nuoremmalta, raikkaammalta ja tasaisemmalta.
  • Hyväksi myös hiuksille ja kynsille.
  • Laktoositon, hiivaton ja gluteeniton, sisältää sokeria.

14,99

VIVANIA BEAUTY SHOT MANGO-MELONI 500ML ● 6428300004261 ● 426HT

Hankintatukku on ravintolisien merkittävimpiä suomalaisia valmistajia. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1982 lähtien. Hankintatukun toiminnan perustana on vankka asiantuntemus sekä innovatiivinen lähestymistapa uusien tuotteiden kehittämisessä. Keskeisin tuotantolaitoksemme, lääketehdas sijaitsee Karkkilassa puhtaassa puistomaisessa ympäristössä muusta teollisuudesta erillään.

Hankintatukun Karkkilan tehtailla valmistetaan monentyyppisiä ravintolisiä. Parasta osaamisen aluettamme on erilaisten ja monipuolisten tablettien tuotanto. Myös kovat kapselit, uutteet ja muut nestemäiset valmisteet kuuluvat tuotanto-ohjelmaamme.

Merkittäviä tuoteryhmiä ovat vitamiini- ja kivennäisainevalmisteet, rasvahappo- ja öljyvalmisteet, vatsan hyvinvointivalmisteet sekä fytoterapeuttiset tuotteet. Valmistamme myös kosmeettisia valmisteita.

Hankintatukulla on useita laadukkaita tuotemerkkejä, kuten Piimax, Calcia, Magnesia, Vitatabs, Vivania, Evonia, Bodyflex, Remasan, Urisan ja Fosfoser Memory.

Paino 0.03 kg