EAN: 6416841770035 Osastot:

LATTIASIROTE FESCOTOP F10 3MM

  Avoin työpaikka: 3 Tuotantotyöntekijää Fescon Oy:lle (Täytetty ...

Fescotop F10 on sementtipohjainen, kvartsirunkoaineinen lattiakovete, joka levitetään tuoreelle betonille.

 • kova kulutuksenkesto
 • pölyämätön, tiivis pinta
 • lisää pinnan iskunkestävyyttä
 • lisää pinnan kemiallista kestoa öljyjä ja rasvoja vastaan
 • tasainen ja luja pinta
 • helppohoitoinen

25,49

LATTIASIROTE FESCOTOP F10 3MM ● 6416841770035 ● FESCOTOP-F10

Käyttökohteet

Fescotop F10 -lattiasirotetta käytetään lisäämään betonilaatan kulutuksenkestoa ja estämään pölyn muodostumista. Tyypillisiä käyttökohteita ovat mm.:

 • Varastot, varastoalueet ja kuljetusreitit
 • Pohjakerrokset ja kellarit
 • Tehdashallit
 • Parkkihallit, autotallit
 • Huoltoasemat
 • Satamalaiturit, lastauslaiturit.

Käyttöohjeet

Betonin lujuuden tulee olla käyttötarkoitukseen sopiva ja kutistuman mahdollisimman pieni. Levitä betoni korkoon ja käytä tiivistämiseen tärypalkkia (tai käsivipraa). Tiivistämisessä on syytä olla huolellinen. Heti kun betonin plastisuus sallii, hierrä betoni käsin tai mekaanisesti. Jos betonissa on vapaata, erottunutta vettä, se poistetaan ennen hiertämistä kumisella letkulla tai lastalla hitaasti pinnan yli vetäen. Hiertäminen on hyvä aloittaa nopeasti kovettuvilta alueilta, seinien, oviaukkojen, pilareiden ja toppareiden vierestä. Betoniin ei saa käyttää kalsiumkloridia, suolavettä tai suolaa sisältäviä runkoaineita.

Levitä sirote tasaisesti joko käsin tai sopivaa apuvälinettä hyväksi käyttäen. Odota kunnes sirote on kauttaaltaan betonin sisältämän veden kostuttama (pinta on tummunut). Hierrä pinta matalakierroksisella hiertimellä mahdollisimman pian. Hierrä siten, että kosteus tulee sirotteen läpi ja muodostaa plastisen kerroksen laatan pinnalle. Käsin siroteltaessa levittäminen tehdään kahdessa erässä, ensin 2/3 sirotteen määrästä ja hierron jälkeen loput siten, että pinnasta tulee mahdollisimman tasainen. Toisen kerroksen hierto samoin, kuin ensimmäinen. Mikäli sirottelu tehdään koneella, koko määrä levitetään kerralla.

Kun pinnan kovettuminen sallii, tulee pinta sliipata matalakierroksisella hiertokoneella, tasoitussiivet tasaisina. Lopullinen sliippaus myöhemmin samalla koneella, mutta korkeammalla kierrosnopeudella.

Kun lattiapinta kestää kävelyn pinta sumutetaan kauttaaltaan Fescon jälkihoitoaineella sopivaa työmenetelmää käyttäen. Menekki noin 0,1 l / m2.

Saumat sahataan heti, kun se on mahdollista betonin lohkeamatta.

Työvälineiden pesu vedellä.

Jätteenkäsittely

Kovettunut tuote ja tyhjät, kuivat pakkaukset voidaan toimittaa kaatopaikalle. Nestemäinen tuote toimitetaan ongelmajätteiden vastaanottopaikkaan.

Materiaalimenekki 5 – 10 kg/m2, riippuen alustalle asetetuista vaatimuksista, betonin laadusta ja työskentelyolosuhteista.

Kevyt-keskinkertainen  kuormitus 3-5kg/m2

Keskinkertainen – raskas kuormitus 4-7kg/m2

Värilliset lattiat ,erityisesti vaaleat värit 6-8kg/m2

Dokumentit

Paino 25 kg
Mitat 40 × 30 × 13 cm